SCI

congres Virtual

Web patrocinada per:
Miltenyi Biotec
Agenda

Congrés

versión en castellano >

 

Enguany la Societat Catalana d’Immunologia celebrem el nostre Congrés el proper mes de novembre, seguint el seu format ja habitual de dos dies (dijous 17 tarda i divendres 18). El congrés que torna a ser Jornada d’actualització per a la SEI (Sociedad Espanola de Inmunología) es celebrara a l’Auditori de l’Academia a Can Caralleu. Volem ampliar la participació i buscarem fer difussió fins i tot a l’estranger. Mantindrem el format poster a més de la tradicional comunicació oral, i implantem d’altres millores funcionals.

 

El tema central del congrés aquest any és: “MECANISMES IMMUNITARIS BASICS DE L'AL·LERGIA: NOVES PERSPECTIVES” (Programa Congrés ). De fet en la seva el·laboració ha col·laborat activament la "Societat Catalana d'Al·lergia i Immunologia Clínica ( SCAIC ) per a qui també és una Jornada d'Actualització SCAIC.

 

A més a més, tornem a proposar una trobada prèvia formativa (4a Jornada d'immunologia tecnica per a tecnics, infermers de laboratori, residents i becaris) pel matí del dijous 17 de Novembre (Programa JORNADA TÈCNICA) sobre “Immunologia Cel·lular”.

 

Inscripció i enviament d’abstracts es fa via web a les següents adreces:

 

DATES LÍMIT:
Inscripció  Congrés fins el 1 d’octubre del 2011 amb tarifa reduida (65-75€).
Inscripció després del 2 d’octubre del 2011 amb tarifa completa (95-99 €). 
Inscripció a la Jornada Tecnica també fins al 2 d’octubre del 2011
[20-25 € (capacitat límit: primeres 100 inscripcions)].
Termini enviament abstracts: 30 de setembre de 2011!!!

 

Els socis de la SCI tenen l’accés gratuït a totes aquestes activitats.
Com cada any es donaran beques d'inscripció als estudiants post-grau i residents que ho sol·licitin, presentin comunicacions al congrés i cumpleixin els requisits (veure les condicions al document d'instruccions).

 

ATENCIÓ: Si voleu dinar al congrés, tots (socis i no socis) heu de fer la reserva del servei de catering  que posem a la vostra disposició (10 € / per bossa de catering). Vegeu les instruccions d’inscripció.

Societat Catalana d'Immunologia | c/ Major de Can Caralleu, 1-7 - 08017 Barcelona | Tel. 93 203 10 50 | Avís Legal