Detall notícia


La SCI celebra amb èxit el Dia Internacional de la Immunologia 2024.

21/05/2024

La Societat Catalana d'Immunologia va celebrar el passat dia 29 d'abril, amb gran èxit d'assistència, el Dia Internacional de la Immunologia a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.

L'esdeveniment va incloure el reconeixement a la trajectòria professional de la Dra. Carme Gelpí Sabater i el lliurament del premi SCI a la millor publicació científica d'un investigador jove a la Dra. Estela Rosell Mases.

Un dels moments més interessants va ser la taula rodona titulada "La immunologia al Sistema Sanitari Català". En aquesta taula hi van participar representants d'associacions de pacients, gestors sanitaris i immunòlegs. Es van abordar temes cabdals per al present i el futur de la immunologia a Catalunya, com el treball en xarxa entre els diferents centres i la importància del treball multidisciplinari per a millorar l'atenció als pacients.

Malgrat la pluja, la jornada va ser un èxit rotund, reunint professionals, estudiants i diferents representants del sistema sanitari, en un intercanvi de coneixements i reafirmant un cop més el compromís amb l'avenç d'aquesta disciplina fonamental per a la salut pública.